Νομός:  
Επιθυμώ να λαμβάνω τις προσφορές στο email μου!

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Επαγγελματικος καθαρισμος των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας με έκπτωση έως και 61% !!! Καθαρισμος χωρων, με την εμπειρία της εταιρίας καθαρισμών κτιρίων "Pulizia"! Η κανονική τιμή για μια ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ καθαρισμών (2 φορές την εβδομάδα) είναι 90€, αλλά εσείς θα πληρώσετε ΜΟΝΟ 35€, με τη χρήση ενός κουπονιού Dealfox των 10€ ΜΟΝΟ!

Μόνο 10€
 • Έκπτωση55€
 • Ποσοστό50%
 • Κέρδος45€
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Επαγγελματικος καθαρισμος των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας με έκπτωση έως και 61% !!! Καθαρισμος χωρων, με την εμπειρία της εταιρίας καθαρισμών κτιρίων "Pulizia"! Η κανονική τιμή για μια ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ καθαρισμών (2 φορές την εβδομάδα) είναι 90€, αλλά εσείς θα πληρώσετε ΜΟΝΟ 35€, με τη χρήση ενός κουπονιού Dealfox των 10€ ΜΟΝΟ!
Όλοι γνωρίζουμε ότι η καθαριότητα της πολυκατοικίας που διαμένουμε, δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης του χώρου, αλλά και θέμα υγείας για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα! Παρόλα αυτά, η κούραση της καθημερινότητας μας εμποδίζει πολλές φορές να ασχοληθούμε με αυτό το πολύ σημαντικό θέμα. Με τη νέα προσφορα της εταιρίας "Pulizia - Υπηρεσίες Καθαρισμού Κτιρίων" και του Dealfox, σας δίνεται η δυνατότητα να γίνει ο καθαρισμός αυτός από επαγγελματίες, σε πάρα πολύ προσιτή τιμή!

Πληροφορίες & Όροι Προσφοράς

 • Η υπηρεσία του καθαρισμού περιλαμβάνει:

  - Σκούπισμα και σφουγγάρισμα στα πλατύσκαλα και τις σκάλες όλων των ορόφων
  - Καθαρίζονται τα κάγκελά της σκάλας όλων των ορόφων
  - Καθαρισμος του ασανσέρ με επαγγελματικό απολυμαντικό
  - Καθαρίζονται οι πόρτες των ασανσέρ οι καθρέπτες και οι διακόπτες
  - Καθαρισμος της πόρτας της εισόδου
  - Καθαρισμος των τζαμιών της εισόδου
  - Γίνεται συγκομιδή σκουπιδιών και πλύσιμο του εξωτερικού χώρου
  - Καθαρισμος των παραθυρων του κλιμακοστασίου
 • Ένα κουπονι Dealfox αντιστοιχεί σε 1 ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ (2 φορές την εβδομάδα) ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ σε προνομιακή τιμή:

  - Πολυκατοικία με έως 16 διαμερίσματα: 35€ (από 90€)
  - Πολυκατοικία με 17 έως 25 διαμερίσματα: 49€ (από 120€)
  - Πολυκατοικία με 26 έως 40 διαμερίσματα: 75€ (από 170€)
 • Τα απορρυπαντικά, τα καθαριστικά και ο εξοπλισμός βαραίνουν την εταιρεία Pulizia
 • Το κουπονι ισχύει για χρήση έως και 30/04/2013
 • Επιτρέπεται η αγορά έως 1 κουπονιου Dealfox ανά πολυκατοικία και απεριόριστα με μορφή δώρου (μέχρι 1 κουπόνι δώρο ανά πολυκατοικία)
 • Η παραπάνω τιμή ισχύει για Δευτέρα έως Παρασκευή - Για Σάββατο υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 40% & για Κυριακή επιβάρυνση 60%
 • Για τον καθαρισμό έρχονται στο χώρο σας 1-2 άτομα και επόπτης (ανάλογα το μέγεθος της πολυκατοικιας)
 • Η προσφορα ισχύει για όλη την Αττική - Για τις παρακάτω απομακρυσμένες περιοχές ισχύει επιβάρυνση 5€ έως 10€ (ανάλογα την απόσταση):
  Άγιος Στέφανος, Ανθούσα, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Βάρη, Βάρκιζα, Διόνυσος, Δροσιά, Κορωπί, Κρυονέρι, Μαγούλα, Μάνδρα, Παιανία, Παλλήνη, Πικέρμι, Σπάτα, Μαρκόπουλο, Καλύβια, Λούτσα, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Σαλαμίνα, Ωρωπός, Λαγονήσι
 • Σε περίπτωση που η πολυκατοικια σε εξαιρετικά παραμελημένη κατάσταση, καθώς και για καινούργιες κατοικίες μετά την ολοκλήρωση της δόμησης τους ή μετά από εργασίες ανακαινίσης, πληρώνετε την τιμή τιμοκαταλόγου, και το κουπόνι Dealfox σας προσφέρει 50€ έκπτωση πάνω σε αυτή
 • Η συγκεκριμένη προσφορα δε συνδιάζεται με τυχών άλλες προσφορες της εταιρείας
 • Απαιτείται να κλείσετε το ραντεβού για τον καθαρισμό τουλάχιστον 3 μέρες πριν τον καθαρισμό. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο χρήσης του κουπονιού Dealfox, θα βρείτε πάνω στο ίδιο το κουπονι

Η εταιρία "Pulizia Υπηρεσίες Καθαρισμού Κτιρίων" προσφέρει το σύνολο των υπηρεσιών που βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία του κτιρίου σας.
Η εταιρία μας διαθέτει τόσο τα μέσα, όσο και το εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει.
Στόχος μας παραμένει πάντα η ανάπτυξη και υλοποίηση τέτοιων λύσεων που θα διασφαλίζουν τη μεγιστοποίηση της απόδοσης τους για τους πελάτες μας.
Η επίτευξη της τέλειας σχέσης κόστους – ποιότητας είναι αυτή που διαφοροποιεί την εταιρία μας και έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.
Η Pulizia Υπηρεσίες Καθαρισμού Κτιρίων είναι σε θέση να εγγυηθεί την άψογη εκτέλεση του παρόντος έργου που αφορά στον καθαρισμό του κτιρίου σας.
Δηλώνουμε υπεύθυνα ότι το αποτέλεσμα του έργου μας θα υπερκαλύψει τις προσδοκίες σας.


Περισσότερες προσφορές

Facebook!

Προβάλετε την επιχείρησή σας!

Αν θέλετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε τι μπορεί να κάνει το Dealfox για εσάς!